Workshops beeldende kunst en overig entertainment op maat.

Atelier Kaas

Atelier kaas.
Bent u op zoek naar een creatieve invulling van uw bedrijfsuitje, vrijgezellenparty of project in schoolverband? Dan is atelier Kaas wat u zoekt!
Atelier Kaas is een initiatief van beeldend kunstenaars Ellen Endhoven en Juliette van de Walle. Zij bieden unieke, uiteenlopende workshops en projecten aan. Zou u altijd al eens een robotoutfit willen maken van karton en daarmee de hoofdrol willen spelen in een eigen youtube filmpje? Of willen leren over een kunstenaar en daarna zelf aan de slag gaan met hout, mozaïek of verf? Een muurschildering in de aula of een grappig verhaal in een bijzonder decor,om daarna met de kleinsten een konijn te knutselen? Het kan allemaal.

Juliette van de Walle en Ellen Endhoven hebben ruim 10 jaar ervaring in kunstonderwijs op scholen, kinderdagverblijven, festivals en bedrijven. Zij bieden op maat gemaakte workshops aan op het gebied van beeldende kunst en overig entertainment.
Atelier Kaas draait groepen in de leeftijd van 2 tot 102 jaar. Voor meer informatie kunt u mailen naar juliettevandewalle1@gmail.com.
De tarieven zijn afhankelijk van de opdracht en het aantal deelnemers.

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Braamstraat 23
2681 GL Monster

Mobiel: 06 153 96 963
http://www.sissysound.com/portable/index.html

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.