Organisatie van exposities, lezingen, concerten en filmhuis

Stichting Culturele Raad Wateringen

De Culturele Raad Wateringen is een stichting die zich bezighoudt met allerlei activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. In de raad, uitsluitend bestaande uit vrijwilligers, zijn er naast het bestuur vier werkgroepen die zich bezighouden met een eigen activiteit.

Werkgroep exposities:
Doelstelling:het publiek kennis te laten
maken met diverse vormen van beeldende kunst. Dit betreft zowel schilderwerk, keramiek en beeldhouwwerk als kunst van glas en brons. Deze kunst wordt uitgevoerd door gevorderde amateurs uit de streek, afgewisseld met kunstenaars die met succes van de kunst hun beroep hebben gemaakt.

Filmhuis ‘De Hofboerderij’:
Hier worden niet-commerciële kwaliteitsfilms vertoond met als doel belangstellenden kennis te laten maken met de artisticiteit van arthouse-films.

Vrije Visie:
Zij organiseert aantrekkelijke, bijzondere, interactieve avonden die meestal een spiritueel karakter hebben, maar ook onderwerpen rond ethiek en mystiek worden niet geschuwd.

Werkgroep muziek:
Deze werkgroep houdt zich bezig met het afwisselend organiseren van koffieconcerten en het Westlands Open Podium. Het genre van de koffieconcerten is klassiek, de musici zijn (semi)professioneel. Op het Westlandse Open Podium laten enthousiaste amateurs van zich horen.

Uitagenda

Stichting Culturele Raad Wateringen biedt de volgende evenementen aan:

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Hofboerderij, Hoflaan Wateringen 1
2291 CP Wateringen

Mobiel: 06 21810560
info@crwateringen.nl
http://www.crwateringen.nl

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Beeldende kunst
Audiovisuele media
Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.