Gezellig actieve muziekvereniging met (leerlingen)-orkest, slagwerkensemble, muzieklessen

Honsels Harmonie

Honsels Harmonie uit Honselersdijk, Gemeente Westland, is een actieve muziekvereniging bestaande uit een A-orkest, leerlingenorkest en leden die muzieklessen volgen.

Het A-orkest komt uit in de 1e divisie (voorheen vaandelafdeling) en staat bekend om haar veelzijdige repertoire. Licht en modern klassiek, koorbegeleiding, pop, musical en jaarlijks een themaconcert met uiteenlopende programmering.

Het leerlingenorkest en slagwerkensemble treden diverse keren per jaar op bijvoorbeeld tijdens het talentenfestival, in het voorprogramma van het A-orkest, twee keer per jaar in een verzorgingshuis en het WFM-festival.

Muziek maken is een hobby die veel tijd vraagt. Bij alle activiteiten, binnen en buiten wordt je medewerking gevraagd. Lid zijn van onze muziekvereniging is dus meer dan alleen thuis studeren en de repetities bijwonen. Er wordt veel inzet en studie gevraagd voor belangrijke concerten. Tijdens de voorbereiding voor deze evenementen kan het voorkomen dat er twee keer per week gerepeteerd wordt. Ook wordt je inzet gevraagd bij niet muzikale activiteiten zoals de jaarlijkse bazar.

Leerlingen zijn voor Honsels Harmonie erg belangrijk, immers: ‘wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Daarom heeft de leerling bij ons een "nootje” voor. Neem voor meer informatie een kijkje op onze website www.honselsharmonie.nl

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Rehoboth, Poeldijksepad (repetities en de meeste lessen) 1
2675 CL Honselersdijk

Tel: (0174) 641707
http://www.honselsharmonie.nl/

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.