Zingen in een enthousiast en gezellig dameskoor.

Westlands Dameskoor

Het Westlands Dameskoor is opgericht in 1977.Met haar 87 leden kan het zich één van de grotere vrouwenkoren van Nederland noemen. Na het afscheid van dirigent Piet Struijk in 1990 is de muzikale leiding in handen van dirigent Hans de Wit. Het koor heeft onder zijn leiding al vele hoogtepunten bereikt. Het repertoire is veelzijdig. Klassieke, geestelijke, opera, operette, musical en eigentijdse muziek staan op het programma. Aan de jaarlijkse voorjaars- en kerstconcerten verlenen bekende solisten medewerking. Naast deze concerten treedt het koor op in zorginstellingen en verleent medewerking aan kerkdiensten.
Enkele hoogtepunten waren concerten in De Doelen in Rotterdam, jubileumconcerten van het koor in de St Adrianuskerk in Naaldwijk met als laatste het 35 jarig jubileumconcert in 2012 m.m.v. Henk Poort en het Westlands Mannenkoor. Medewerking werd verleend aan een televisieopname van het bekende E.O. programma "Nederland zingt". Ook heeft het koor succesvolle concertreizen gemaakt naar Polen, Praag, Gent en Ieper.

Nieuwe leden zijn van harte welkom. Het koor repeteert elke dinsdagavond van 20.00- 22.00 uur in de "Hof van Heden" Dijkweg 20 in Naaldwijk. Als u graag zingt loop dan vrijblijvend binnen op één van de repetitieavonden.

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Secretariaat Bereklauw 9
2671 WZ Naaldwijk

Tel: 0174-630429
http://www.westlandsdameskoor.nl

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.