Breed repertoire dat uitnodigt voor een concertaanvraag

Westlands Mannenkoor

Als vocaal vertegenwoordiger van het Westland, waarin bloemen en groente zo'n grote rol spelen, treedt het Westlands Mannenkoor veelvuldig op in binnen en buitenland.


Medewerking aan de TV serie "De glazen stad" was de doorbraak van het koor. De herkenningsmelodie van deze serie, een veel gevraagd nummer bij concerten, kan dan ook gerust als het lijflied van het Westlands Mannenkoor worden beschouwd.

Een belangrijke doelstelling van het Westlands Mannenkoor is het stimuleren van de liefde voor cultuur en koormuziek. Voor bewoners van verpleeg en verzorgingshuizen treedt het Westlands Mannenkoor enkele malen per jaar belangeloos op.

Het Westlands Mannenkoor heeft een veel omvattend en veelzijdig repertoire. Het kan een selectie maken uit een repertoire van ruim 400 nummers: gewijde muziek, klassieke mannenkoorstukken, negro-spirituals, vaderlandse liederen, opera, operette en populaire liederen. De aanvrager voor een optreden van het Westlands Mannenkoor kan voor een belangrijk deel zelf meebeslissen hoe een programma er uit gaat zien.

Goede en vooral jonge zangers zijn bij het Westlands Mannenkoor altijd welkom en na een proefrepetitie twijfelt u niet meer.
Repetitie: ‘s-Woensdagsavonds van 19.45 - 22.15 uur in "De Kiem", Koningin Julianaweg 91 's-Gravenzande.
www.westlandsmannenkoor.nl

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Koningin Julianaweg 91
2691 GC 's-Gravenzande

Mobiel: 06-21883919
http://www.westlandsmannenkoor.nl/

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.