Zingen voor jong en minder jong!

Zangkoren Deo Sacrum Poeldijk

De zangkoren Deo Sacrum is een actieve en bijzondere koorvereniging waarbij zingen, kwaliteit, diversiteit, dienstbaarheid en ‘alle leeftijden’ sleutelwoorden zijn. De koorvereniging bestaat uit zeven koorgroepen, te weten: Bartholomeuskoor, Concertkoor, Vrouwenschola, Perosikoor, Fine Tuning (Popmuziek), Kamerkoor Couleur Vocale en Kinderkoor Westland.
Met uitzondering van het kinderkoor staan alle koorgroepen onder de artistieke leiding van Steven van Wieren. Het kinderkoor staat onder leiding van Toos de Vreede.

Hoewel Deo Sacrum van oorsprong een kerkkoor is verbonden aan de Bartholomeuskerk van Poeldijk, ontplooit het koor zeker ook buiten haar kerkelijke functie vele activiteiten.
Deo Sacrum vervult reeds jarenlang een belangrijke rol binnen de muzikale gezelschappen van Westland en omgeving.
Van de vele activiteiten noemen we de concertreizen van de verschillende koorgroepen en de concerten die gegeven worden: Matthäus Passion, Requiem van Verdi, Die Jahreszeiten, Die Schöpfung, Kerst en Passieconcerten, Dodenherdenking (Requiem van Fauré en Duruflé).

Bij Deo Sacrum is het ook mogelijk om projectmatig deel te nemen aan de activiteiten van bijvoorbeeld het Concertkoor en het Bartholomeuskoor.
Voor algemene informatie en informatie over projecten en repetitietijden mail met: zangkoren@deosacrum.nl

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Julianastraat 49
2685 BB Poeldijk

Tel: 0174-24 52 38
http://www.deosacrum.nl

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.