De culturele ontmoetingsplek van het Westland

WestlandTheater De Naald

Zoveel meer dan een podium, theater en bioscoop is WestlandTheater De Naald uitgegroeid tot een waardevolle ontmoetingsplek. Een plek waar spelers, beoefenaars, liefhebbers, proevers, genieters en ontdekkers elkaar ontmoeten, stimuleren en beïnvloeden.

De Naald is de plek waar inmiddels jaarlijks bijna tienduizend basisschoolleerlingen, vaak voor het eerst, in aanraking komen met kunst en cultuur. Het podium waar alle culturele gezelschappen uit het Westland hun speelplezier delen met uitverkochte zalen. Waar leerlingen uit het voortgezet onderwijs stages lopen, ervaring opdoen en enthousiast hun eindejaars musicals opvoeren. Die plek waar tienduizenden Westlanders jaarlijks elkaar ontmoeten en met elkaar genieten van uiteenlopende theatervoorstellingen en films.

WestlandTheater De Naald biedt een professioneel theater- en filmprogramma voor een zo breed mogelijk publiek, én een podium voor cultuur uit de regio, met horeca als ondersteunende functie. Het professionele theaterprogramma met een sterk kleinkunstig georiënteerd profiel, bestaat uit maximaal 80 voorstellingen in de Grote zaal en maximaal 40 voorstellingen in de Rabo zaal met de nadruk op nieuw, jong talent. In onze bioscoop draaien wij een breed en gevarieerd aanbod dat zich vooral richt op kinder- en familiefilms en volwassenenfilms met veel aandacht voor de Nederlandse film.

Uitagenda

WestlandTheater De Naald biedt de volgende evenementen aan:

Educatie

WestlandTheater De Naald biedt de volgende lessen aan:

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Stokdijkkade 3
2671 GW Naaldwijk

Tel: 0174-636909
publiciteit@westlandtheater.nl
http://www.westlandtheater.nl

VOLG ONS OP:

Actief in de volgende disciplines

Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.