Ontdek je talent op een muziekinstrument!

Chr.harmonievereniging Excelsior De Lier

Christelijke harmonievereniging Excelsior De Lier is opgericht op 4 maart 1914. Excelsior heeft alleen koperblazers (trompet, hoorn, trombone), houtblazers (klarinet, fluit, saxofoon) en slagwerkers.

Excelsior marcheert niet door de straten maar geeft concerten in orkestopstelling. Het orkest staat onder leiding van dirigent DominicSierat.
De muziek die Excelsior speelt is van klassieke werken tot lichte musical- en filmmuziek, voor elk wat wils. Vaste concerten zijn het Nieuwjaarsconcert en Koningsconcert. Verder werkt Excelsior mee aan o.m. kerkdiensten, welzijnsoptredens en de Kerstmeeting. Tijdens de Lierse feestweek is een afvaardiging ’de Bootgroep’ te horen tijdens de gondelvaart.
De muziekvereniging bestaat uit ongeveer vijftig leden in alle leeftijden. Daarnaast zijn er ongeveer twintig leerlingen die individueel les krijgen van bevoegde docenten en worden opgeleid voor het orkest. Daarvoor moeten zij muziekdiploma's halen. Naast de lessen zijn er ook leuke en gezellige aktiviteiten met elkaar. Het leerlingenorkest repeteert op dinsdag tussen 18.15 tot 19.15 uur in 't Centrum.

Excelsior repeteert elke dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in gebouw 't Centrum , Hoofdstraat 100 te De Lier, gemeente Westland. Je bent altijd welkom om eens te komen luisteren.
Van 21.00 tot 21.15 uur pauzeren wij en ook na afloop staan wij je natuurlijk graag te woord.

Cursusagenda

Chr.harmonievereniging Excelsior De Lier biedt de volgende cursussen aan:

Contact

Bezoekadres (hoofd)locatie
Hoofdstraat 100
2678 CM De Lier

Tel: 0174295002
http://www.excelsiordelier.nl

Actief in de volgende disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.