Aanmelden

Maak uw eigen organisatiepagina! Met een organisatiepagina wordt u ook zichtbaar als organisatie of ondernemer in Westland. Laat zien wat u te bieden hebt!

Hoe wilt u zich aanmelden?

Vult u hier de naam van uzelf, uw functie of vestiging in. Deze naam wordt NIET gepubliceerd op de website.

Vul hier het e-mailadres in waarmee u wilt inloggen. Dit is tevens het adres waarnaar het systeem uw inloggegevens en bevestigingsmails verstuurt. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd op de website.

Voer hier de gegevens in voor uw online organisatiepagina. Deze gegevens worden gepubliceerd op de website en zijn voor alle bezoekers zichtbaar.

Overkoepelende naam van deze school, dit bedrijf of deze vereniging.

Vult u hier de naam van uzelf, uw functie of vestiging in.

Het e-mailadres dat zichtbaar is voor alle bezoekers van de website.

Presenteer uw organisatie. (minimaal 100 en maximaal 1000 karakters)

Omschrijf in een pakkende zin waar de organisatie voor staat. (maximaal 50 karakters)

Afbeeldingen

N.B.: invoer van minimaal één foto of logo is verplicht. Zonder logo of foto kan uw organisatie niet op de website worden geplaatst. De afbeelding moet minimaal 320x240 pixels groot zijn en van het JPEG of PNG formaat zijn.

Upload hier uw logo.

Kies een afbeelding van een kenmerkende activiteit.

Social Media

Wat is de hoofdlocatie (en/of bezoekadres) van uw organisatie? Deze gegevens worden gepubliceerd op de website en zijn voor alle bezoekers zichtbaar. Alleen organisaties met een hoofd- of sublocatie locatie binnen het Westland worden standaard getoond in het overzicht van culturele organisaties op de site. Organisaties buiten het Westland zijn alleen zichtbaar indien bezoekers de keuze-optie 'buiten Westland' aanvinken.

Alleen verplicht als u geen mobiel nummer invoert.

Alleen verplicht als u geen vast nummer invoert.

Postadres

Is het postadres afwijkend van het hoofdadres? Deze gegevens zijn voor alle bezoekers zichtbaar.

Vul hier in welke activiteiten uw organisatie biedt. Deze gegevens worden gepubliceerd op de website en zijn voor alle bezoekers zichtbaar.

In welke disciplines is uw organisatie actief? (verplicht)

Vul hier de naam en contactgegevens in van de beheerder van uw account. Hoe kunnen wij u bereiken? Let op: deze gegevens worden NIET gepubliceerd op de website.

Indien afwijkend van de basisgegevens.

Zonder uw toestemming (zie hieronder) voor het bewaren en/of op de website publiceren van uw gegevens kunnen wij uw account niet activeren. Ons privacybeleid vindt u hier. U kunt een verzoek tot verwijdering van uw account en alle daaraan gekoppelde gegevens richten aan info@westlandcultuurweb.nl.

Velden met een zijn verplicht.