Cursus

Combinatieles mandala's/geometrisch, Ipad-schilderen en tekenen

Vanaf 6 september worden er 10 combinatielessen op zondagmiddag gegeven in kleine groepjes van ongeveer 10 cursisten. Mandala’s/geometrisch tekenen, iPad-schilderen en tekenen op zondagmiddag voor alle leeftijden vanaf 6 jaar.

Mandala’s/geometrisch tekenen: tijdens deze lessen wordt er met passer en liniaal heel wat gemeten om de basis op te zetten, waarna de resultaten naar eigen inzicht worden uitgewerkt en ingekleurd.

Tekenen: met behulp van de methode Betty Edwards is op deze middagen ook mogelijk. In korte tijd heb je leuke en bijzondere resultaten. Al na de eerste les is er het besef dat iedereen kan tekenen. Met leuke opdrachten wordt het creatieve talent, dat in het rechterbrein ligt, tot ontwikkeling gebracht.

iPad-schilderen: er wordt geoefend met behulp van de apps Sketchbook en Artrage. Met leuke opdrachten wordt het creatieve talent voor digitaal schilderen zichtbaar.

Jong en oud(er) zitten gezellig op afstand bij elkaar. Er wordt zowel online, als offline tegelijkertijd gewerkt. Iedereen maakt werkstukken op zijn eigen niveau en in zijn eigen tempo. Tussendoor aansluiten is mogelijk, evenals een keer een losse les volgen. Kosten: € 7,50 per les/ 10 lessen voor € 60,-. Wel graag even aanmelden via de website.

Praktische informatie

Locatie
De Waterjuffer
H.Marsmanplantsoen 1
2548EJ Wateringen

Datum:
zo 5 sep 2021 t/m zo 23 jan 2022

Tijd:
13:30 - 14:30 uur

Prijs:
€ 7,50 per les

Organisatie/organisator:
De Waterjuffer

Meer informatie:
https://waterjufferweb.nl
info@waterjufferweb.nl

Disciplines

Beeldend
Multidisciplinair

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.