Anders

Snuffelrepetitie Excelsior De Lier

Op dinsdag 5 maart 2019 wordt er een snuffelrepetitie gehouden voor kinderen die het leuk vinden een instrument te gaan spelen. Ook ervaren muzikanten die een stek zoeken of ouders die een instrument willen spelen zijn van harte welkom. Er kan een kijkje worden genomen bij de repetitie van het orkest en er kan gesnuffeld worden aan verschillende instrumenten. Spontaan mee spelen met een eigen instrument kan ook, nivo of leeftijd spelen geen rol.
De blokfluitleerlingen zullen met het orkest onder leiding van dirigent Dominic Sierat samen spelen! Ook zal de dirigent de instrumenten in het orkest apart voorstellen en laten horen. Aanmelden is niet nodig, iedereen is welkom en de limonade en koffie staan klaar.
Er is ook gelegenheid om vragen te stellen en informatie over de vereniging te krijgen. Aanmelden voor blokfluitles kan op deze avond gedaan worden of anders per mail.
De repetitie is in ’t Centrum, Hoofdstraat 100 De Lier en is van 19.00 tot ca. 20.00 uur. Meer info www.excelsiordelier.nl of mail naar leerlingen@excelsiordelier.nl

Ontdek je talent op een muziekinstrument!

Praktische informatie

't Centrum
Hoofdstraat 100
De Lier

Datum:
di 5 mrt 2019

Tijd:
19:00 uur

Organisatie/organisator:
Chr.harmonievereniging Excelsior De Lier

Meer informatie:
http://excelsiordelier.nl/

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.