Workshop

Workshop Tekenen (volwassenen)

Tot en met 1 juli is in het Westlands Museum de expositie ‘Jaap Binnendijk, tekenaar van het Westland’ te bewonderen. Het bezoeken van de tentoonstelling is al meer dan de moeite waard, maar voor wie zelf aan de slag wil, wordt een workshop ‘Tekenen als Jaap Binnendijk’ in het museum georganiseerd. Deze workshop worden begeleid door professionele kunstenaars van Creatief Centrum ’t Atelier uit Naaldwijk. Je leert in twee uur hoe je met potlood en oostindische inkt net zulke mooie tekeningen kan maken als Jaap Binnendijk deed.
Er zijn workshops voor volwassenen en voor kinderen. Ze starten om 14.00 uur en duren tot 16.00 uur. De datums van de workshops zijn als volgt:

Volwassenen: Kinderen:
zondag 22 april woensdag 2 mei
zondag 13 mei woensdag 23 mei
zondag 17 juni woensdag 13 juni

Dankzij financiële ondersteuning vanuit het fonds ‘Kleine Culturele Initiatieven’, kunnen de kosten voor deelname zeer laag zijn: € 5,00 voor volwassenen en € 2,50 voor kinderen (9-13 jaar). Betaling bij aanvang van de workshop. Aanmelding kan via email: info@westlandsmuseum.nl. Vermeld daarin uw/je naam, de voorkeursdatum en eventueel een reservedatum. Let op: u/je dient een bevestiging te krijgen, want vol = vol.

Praktische informatie

Westlands Museum
Middel Broekweg 154
2675 KL Honselersdijk

Datum:
zo 22 apr 2018

Tijd:
14:00 - 16:00 uur

Prijs:
€5,00

Organisatie/organisator:
Westlands Museum

Meer informatie:
http://www.westlandsmuseum.nl

Disciplines

Beeldende kunst

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.