Workshop

Dag van de Koorzanger 2018

Dit jaar organiseert de Westlandse Korenfederatie samen met Westland Cultuurweb voor de vijfde keer de “Dag van de Koorzanger” in de Kiem in ’s-Gravenzande. De deelnemers waardeerden deze activiteit in de afgelopen jaren als goed tot zeer goed (cijfer 8 tot 8.5).
De Dag van de Koorzanger bestaat uit diverse workshops. In elke workshop staat een thema of een specifiek genre koorzang centraal. Elke workshop wordt geleid door een deskundige en enthousiaste docent. Je kunt deelnemen aan twee verschillende workshops. Eén in de ochtend en één in de middag. In de middagsessie studeert elke workshopgroep ook een lied in. Aan het eind van de dag zullen we het ingestudeerde lied aan elkaar laten horen in de vorm van een miniconcert - de feestelijke afsluiting van de dag. Belangrijk is dat de deelnemers in een ontspannen sfeer (opnieuw) ervaren hoe bevrijdend en verrijkend zingen in een groep kan zijn. Tijdens de workshops wordt spelenderwijs gewerkt aan de techniek van het zingen.
De workshops zijn ook bedoeld voor “ontmoeting”. Door ieders enthousiasme voor de koorzang raak je ongetwijfeld geïnspireerd en wie weet, leer je hier ook nog wat van!

Praktische informatie

De Kiem
Koningin Julianaweg 91
2691 GC 's-Gravenzande

Datum:
za 3 nov 2018

Tijd:
10:00 - 16:30 uur

Prijs:
€25,00

Organisatie/organisator:
Westlandse Korenfederatie

Meer informatie:
https://www.westlandsekorenfederatie.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.