Adviescommissie Regeling Kleine Culturele InitiatievenGer Alleblas-Behrtel 


Ik ben Ger Alleblas-Behrtel, 69 jaar, gepensioneerd en sinds een aantal jaren woonachtig in De Lier. Vele jaren werkte ik in de basiseducatie in Den Haag en was ik politiek actief in Westland. Hoewel ik nu geen fulltime baan meer heb, voel ik me – als vrijwilliger - niet minder betrokken bij de Westlandse samenleving. Ik juich het van harte toe dat de gemeente een budget beschikbaar stelt om kleine culturele initiatieven mogelijk te maken. Dat brengt mensen bij elkaar. Zo bepaal je samen het karakter en de sfeer van je buurt of wijk. Daar ben ik van overtuigd.


Lotte van Rijn 


Ik ben Lotte van Rijn. Waarom ik in de commissie zit? Omdat ik cultuur in Westland een warm hart toedraag! Wat is er mooier dan samen genieten van cultuur in alle facetten; muziek, toneel, kunst, erfgoed of humor. Ik hou ervan en zou het graag op speciale en onverwachte plaatsen meer in Westland zien. Cultuur combineren met onze kassen. Dat is mijn wens voor Westland! Ik heb aan de Universiteit van Tilburg gestudeerd, werk bij een Westlandse kassenbouwer, woon in Wateringen, moeder van Floris, en ga in mijn vrije tijd graag een stukje zeilen.


Remco van Vlietl 


Mijn naam is Remco van Vliet, geboren en getogen Westlander. Met mijn mooie vrouw en drie prachtige dochters woon ik in Wateringen. Ik ben strategisch adviseur van bestuur en directie bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten in Den Haag. In mijn vrije tijd speel ik improvisatietheater met mijn vereniging ‘De Tegenpartij’. Met mijn lidmaatschap in de adviescommissie van de Regeling Kleine Culturele Initiatieven van Westland Cultuurweb draag ik mijn steentje bij aan het culturele leven van Westland. Hiervoor kijk ik uit naar de aanvragen van mooie, onverwachte en interessante verbindende initiatieven die in het Westland georganiseerd gaan worden.