Spelen met Muziek voor peuters kan weer!

Gepubliceerd op maandag 26 juli 2021

Na twee lange lockdowns in 2020 en 2021 is het weer mogelijk voor Muziekmeesters Westland om op te starten met muziek op schoot, oftwwel Spelen met Muziek. 

In de laatste week van de schoolvakantie gaat de muziekschool op tour en is er elke ochtend om 10.00 uur een les te volgen in verschillende kernen van het Westland. Ze strijken neer in de bibliotheken van Monster, De Lier en Wateringen en geven les in de theaterschool in Naaldwijk en natuurlijk op de muziekschoollocatie Maesemunde in ‘s-Gravenzande.

Spelen met Muziek is dé muziekles voor een ukkie met een ouder, grootouder of andere volwassene. Samen zingen, muziekspelletjes doen of spelen met eenvoudige muziekinstrumentjes geeft een uurtje met veel plezier. Thuis kun je de liedjes en spelletjes blijven herhalen. De peuters worden uitgedaagd om muziek te maken, te fantaseren, te zingen en te dansen én de begeleidende volwassenen doen mee!

De docenten van Muziekmeesters Westland zijn professionele Muziek op Schoot docenten. Vanaf september starten zij weer met de cursussen Spelen met Muziek, die 10 weken duren. Meedoen met de tour in augustus kost € 5,- per les, het maximum aantal is 10 peuters in een groep. Volg 23 augustus een les in Wateringen, 24 augustus in Monster, 25 augustus in ’s-Gravenzande, 26 augustus in De Lier en tenslotte 27 augustus in Naaldwijk.

Aanmelden kan op de website van Muziekmeesters Westland bij Vakantieactiviteiten. Het team van Muziekmeesters Westland is ook bereikbaar via info@muziekmeesterswestland.nl of 0174-352 125.