Het is weer tijd voor de Zomersalon!

Gepubliceerd op donderdag 22 juli 2021

In Kunsthuis18 wordt net als andere jaren in de zomerperiode een tentoonstelling van heel diverse kunst georganiseerd. Het thema van dit jaar is ‘Picknick’. Picknicken is een gezellig uitje dat in kleine kring kan in Corona tijd. 

Nu er wel weer gereisd mag worden en er steeds meer mogelijk is, zijn velen nog voorzichtig en blijven liever in Nederland. Een bezoek aan de Zomersalon in Kunsthuis18 is dan een leuke besteding van je zomermiddag. Iedereen is van harte welkom om de Zomersalon ‘Picknick’ expositie met beelden, keramiek, sieraden, textielkunst, schilderijen, fotocollages en mozaïek te komen bekijken. 

Zaterdag 7 augustus is de vernissage, een feestelijke opening met een hapje en een drankje. Er zijn twee rondes: om 14.30 u en om 16.00 u.

Op woensdagmiddag 11 augustus wordt er voor kinderen in de basisschool leeftijd een gezellige picknick georganiseerd in Kunsthuis18 van 14.00 u tot 15.30 u, waarbij er op interactieve en leuke manier naar de kunstwerken gekeken zal worden. Opgeven voor deze picknick kan via info@kunsthuis18.com. Meld je snel aan, want er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar!

De expositie loopt van zaterdag 7 augustus t/m zondag 22 augustus. Tijdens de Zomersalon is Kunsthuis18 open op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 u tot 16.30 u. I.v.m. de coronamaatregelen staan we een maximaal aantal bezoekers tegelijk in onze ruimte toe. Let op de gepaste afstand van 1,5 meter. De toegang is gratis. Kunsthuis18 is te vinden in de Kunstgarage aan het Zuideinde 6 in Naaldwijk.

De deelnemers aan deze Zomersalon ‘Picknick’ expositie zijn:

o            Helene Tabben

o            Chantal Vroegop

o            Bram van Baalen

o            Waling van Straalen

o            Gemma van Delfgauw

o            Esther Haring

o            Ceciel Post

o            Helga Knol

o            Miho Bruin Hosokawa

o            Edith Smit

o            Inge van Holstein

o            Marie-José van der Hulst

o            Wil van der Helm

o            Tineke Noordzij

o            Art Stoop

o            Annemiek Ruigrok

o            Chloé Adahé

o            Marja Ouwerling

o            Helen Bloem

o            Yvonne Bouman

o            Patty van der Linden

o            Piet Smal

o            Connie Nuijen-Bloem

o            Agnes Esenkbrink