Concert

Fat Harry & the Fuzzy Licks met special guest Robbert Fossen

Op 4 juli vindt er een bijzonder blues concert plaats in de Noviteit, een optreden van Fat Harry & the Fuzzy Licks met special guest Robbert Fossen. Er wordt gesmacht naar live muziek, we houden het niet uit. We gaan het doen! met inachtneming van de RIVM regels en met respect voor elkaars gezondheid. Twee mogelijkheden zijn er door het benutten van de grote zaal van de Monsterse Noviteit inclusief foyer, deze zijn passend binnen de adviezen voor die datum. Indien de huidige 30 personen regel in stand blijft wordt het optreden in twee gelijke delen uitgevoerd.

Is de, reeds uitgesproken, regel van kracht, mogelijk 100 personen toegestaan in juli, dan kunnen de liefhebbers een volledig concert bijwonen. Natuurlijk alles binnen de voorgeschreven regels zoals 1,5 meter afstand van elkaar (uitgezonderd partners en gezinsleden) en geen handen geven en knuffelen.

De band van 'Fat Harry' niet meer weg te denken uit de top van de vaderlandse blueswereld en is een graag geziene gast op festivals en clubs. Zo won in 2015 Jan de Ligt de Dutch Blues Award voor saxofonist en werd Fat Harry reeds twee maal genomineerd in de categorie gitarist. Ook wordt de band vaak gevraagd door andere gerenommeerde Amerikaanse artiesten om hen te begeleiden tijdens Europese toernees. De afgelopen jaren werd er samengewerkt met o.a. wijlen Preston Shannon, Lurrie Bell, Rip Lee Pryor en Joey Gilmore.

De special guest is de sympathieke zanger/gitarist Robbert Fossen, de man met het prachtige warme stemgeluid, we kennen hem vooral als de ultieme Muddy Waters specialist. Met “Fat Harry” (Harold van Dorth) heeft hij vaak genoeg op het podium gestaan om het spontane sessie achtige bluesgevoel op het publiek over te brengen.

We rekenen er op dat we 100 mensen mogen verwelkomen. Indien de oude regel maximaal 30 blijft bestaan in juli dan gaan we in twee gelijke shifts werken van 75 minuten. Eerste shift is van 20.30 tot 21.45 uur. Tweede shift is van 22.45 tot 0.00 uur. Graag aangeven of je de eerste of de tweede shift wil meemaken (als de grens toch bij 30 ligt). Kaarten a. € 10,- zijn te reserveren via reserveren@bluesaanzee.nl. Zie de website voor meer informatie.

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

De Noviteit
Kloosterlaan 33
2681LD Monster

Datum:
za 4 jul 2020 t/m zo 5 jul 2020

Tijd:
20:00 uur

Prijs:
€ 10,-

Organisatie/organisator:
Stichting Blues aan Zee

Meer informatie:
https://www.bluesaanzee.nl/
bluesaanzee@caiway.net

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.