Expositie

Toos van Holstein, the 70’s Series

EINDELIJK OPEN!!

Volgens de kerkelijke annalen daalde op Pinksterzondag, tien dagen na de Hemelvaart, de Heilige Geest neer op aarde. Vellekoop & Vellekoop heeft er vrede mee dat die dag nu ook de kunstgeest over ons komt.

Zelf hebben ze er in alle rust al zo vaak van kunnen genieten: de 70 kleine en 30 grotere werken van Toos van Holstein. De geplande opening op 21 maart? Corona! Bijna niemand heeft het kunnen zien. Tot nu. Iedereen is gelukkig weer welkom voor een bezoekje aan de kunstgalerie.

Ze zijn het Pinksterweekend (30 mei - 1 juni) weer open. Toos is aanwezig op 31 mei en 1 juni en signeert op haar eigen wijze haar prachtige nieuwe oeuvreboek. Gedurende veertien dagen daarna wordt een inhaalslag gemaakt en zijn ze ook geopend. Elke dag van 13 tot 17 uur. Als er meer dan 12 mensen in de galerie zijn, en dat gebeurt niet snel, kan je even wachten terwijl je de mooie (beelden)tuin bekijkt!

Deze prachtige expositie heeft als attractie de '70 series' van de 70 jarige Toos. Boeiende schilderijtjes 25x25cm op dibond/acryl en olieverf op linnen voor €250,00 p/st. En da's niet veel voor een echte 'Toos'.

Praktische informatie

Vellekoop & Vellekoop Kunsthandel
Pastoor van Rooijplein 3
2678 JA De Lier

Datum:
za 30 mei 2020 t/m zo 14 jun 2020

Tijd:
13:00 - 17:00 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Vellekoop & Vellekoop Kunsthandel

Meer informatie:
https://www.vellekoopkunsthandel.nl

Disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.