Concert

Geannuleerd: Liora Maestro, de finale!

Liora's Maestro uitgesteld

We vinden het ontzettend jammer, maar we hebben besloten om de finale van Liora's Maestro op 4 april uit te stellen i.v.m. de huidige situatie en landelijke maatregelen rondom corona.
We zijn nog op zoek naar een alternatieve datum en zullen er zeker voor zorgen dat dit fantastische evenement alsnog gaat plaats vinden.
De reeds verkochte toegangsbewijzen blijven uiteraard geldig. Mocht u willen, dan kunt u uw geld bij inlevering van uw bewijs terug krijgen bij Ben's Fashion.
We houden u de komende periode op de hoogte via regionale kranten en tv, onze website en Facebookpagina.


Na de voorronde van Liora Maestro is het tijd voor de finale.

De 4 overgebleven kandidaten DJ Bombastic, Marjoke Koene, Lisette de Bruijn en Monique Bruggeman hebben zich onder leiding van een ervaren dirigent kunnen voorbereiden op hun proeve van bekwaamheid. En deze avond krijgen zij het zwaar! Ze moeten die avond maar liefst 3 keer de dirigentenbok beklimmen en hun baton laten zwieren om het harmonieorkest van Liora en het publiek een fantastische avond te bezorgen. Ze krijgen een nummer uit het licht klassieke repertoire, een Nederlands nummer en een stuk met zang van Maghen Hilgersum. Vooral dit zangstuk zal het nodige van de kandidaten vergen. Allereerst moeten zij het orkest in goede banen lijden, maar de soliste moet ook nog eens volledig tot haar recht komen. Dit wordt multitasken in optima forma en waarschijnlijk alle zeilen bijzetten!

Alle kandidaten worden beoordeeld door een deskundige jury. Deze jury bestaat uit muzikale mensen die een breed spectrum van de cultuur bestrijken. Wenceslaus Scheepmaker is dirigent van Liora en tevens juryvoorzitter. Anneke Vreugdenhil is beroepsmusicus, oud-lid van Liora en momenteel actief als muziektherapeut. Jeroen Kunstman is directeur van Westland Cultuurweb en Piet Vreugdenhil is wethouder voor onder andere cultuur in de gemeente Westland.

Toegangskaarten (€ 10,00 per persoon) zijn vanaf 10 maart verkrijgbaar bij Ben's Fashion, Hoofdstraat 49-A in De Lier.

Praktische informatie

Domkerk
Arent Dirckszn. Vosstraat 3
2678 CP De Lier

Datum:
za 4 apr 2020

Tijd:
20:00 uur

Prijs:
€ 10,00 per persoon

Organisatie/organisator:
Muziekvereniging Liora

Meer informatie:
http://www.liora.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.