Concert

Benefietconcert 'Classic Rock voor Gambia'

Zondag 16 februari speelt West-Pack voor de stichting muzikale vrienden van Gambia. Tijdens het benefietconcert wordt een programma gebracht met classic rock uit de jaren 60, 70, 80 tot nu.

Muziek is de universele taal die alle mensen begrijpen en is de lijm die ons bindt met de mensen in een kleine gemeenschap in Gambia. Muziek maken is ook een bron van inkomsten van sommige bewoners van Gambia, die als toeristische attractie optreden met djembés en dansgroepen. 1 van onze gerealiseerde doelen is om dergelijke groepen te voorzien van een kwalitatief goede geluidsinstallatie zodat ze een groter bereik hebben en dus beter kunnen voorzien in eigen inkomsten! Dat is inherent aan de missie van stichting muzikale vrienden van Gambia: “help mensen zichzelf te helpen”. Niet geld geven om voedsel te kunnen kopen maar middelen om zelf groenten te verbouwen of vis te vangen. De kleinschalige hulp en het persoonlijk toezicht, plus samenwerking met een betrouwbare partij ter plekke, zorgt ervoor dat het geld goed besteed wordt en er niks aan de strijkstok blijft hangen. De opbrengst van het benefietconcert gaat voor 100% naar het goede doel!

West-Pack bestaat uit: Jan van Wingerden- sologitaar, Raymond van Velthoven-slagitaar, zang, Patrick vd Voort-basgitaar, Fred van Veldhoven- drums en Anton van Meerkerk-zang. Alle bandleden hebben ervaring opgedaan in andere rock of blues formaties.

Praktische informatie

Fata Morgana
Choorstraat 99
2681AR Monster

Datum:
zo 16 feb 2020

Tijd:
16:00 - 18:30 uur

Prijs:
€ 7,50

Organisatie/organisator:
Stichting Muzikale Vrienden van Gambia

Meer informatie:
https://muzikalevrienden.nl/
gambia@muzikalevrienden.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.