Concert

Nieuwjaarsconcert

Beste muziekliefhebber,2019 loopt alweer bijna ten einde. De Westlandse muziekverenigingen Pius X en de Phoenix wensen uw fijne feestdagen, een goed uiteinde en een gelukkig en muzikaal 2020!

Het harmonieorkest bijt in het nieuwe jaar de spits af met hun nieuwjaarsconcert op zaterdag 18 januari in de hervormde kerk. We nodigen je uit om te komen luisteren en genieten van o.a. een prachtig klarinetconcert van Oscar Navarro, met solist Simon Karremans, en van de bekende Weense nieuwjaarsklassiekers à la Andre Rieu, maar dan met blaasinstrumenten in plaats van de violen. Denk bijvoorbeeld aan An der schönen blauen Donau en Kaiser-Walzer.

Kaarten zijn te koop vooraf via de leden en via concert@phoenixwateringen.nl. Alleen wanneer er nog plaatsen vrij zijn, zal er kaartverkoop aan de deur zijn, dus wees zeker van je kaartje en bestel je kaarten vooraf!
Kosten: 7,50 voor volwassen en 5,- voor kinderen, inclusief consumptie. Zaal open, 19:30 en aanvang concert: 20:00. Adres: Hervormde kerk, Plein 9, Wateringen.

Praktische informatie

Hervormde kerk
Plein 9
2291 CA Wateringen

Datum:
za 18 jan 2020

Tijd:
20:00 uur

Prijs:
€ 7,50 voor volwassen en € 5,- voor kinderen

Organisatie/organisator:
Muziekvereniging De Phoenix

Meer informatie:
https://phoenixwateringen.nl/
bestuur@phoenixwateringen.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.