Expositie

Kunst en ambacht Winterfair

In Naaldwijk wordt op 14 en 15 december voor de 6e keer een Kunst en ambacht Winterfair georganiseerd door galerie Tess-keramiek. Dit jaar is de Winterfair groter dan anders: in de galerie, de ateliers, de kas en de winterse beeldentuin tonen 11 vakmensen met kleine ateliers uit het Westland en omstreken, hun unieke, handgemaakte producten en kunst. Er is een gevarieerd aanbod van keramiek en porselein, schilderijen, sieraden, leren tassen, beeldhouwwerk, brons, fotografie, houten objecten, vilt, wol (changeable art) en glaskunst.

De kunst en ambacht winterfair staat bekend als een sfeervolle fair waar kunst en wonen op een bijzondere manier samen gaan. Kleinschalig, met oog voor kwaliteit, detail en styling. Naast kunst en ambacht vindt u er ook vele woonaccessoires. Onder het genot van een hapje en een drankje en live-muziek kunt u vrijblijvend het werk van deze kunstenaars en ontwerpers komen bekijken. Een gedeelte van de opbrengst wordt beschikbaar gesteld aan de Hooge Tuinen voor extra middelen voor mensen met dementie.

U vindt galerie Tess-keramiek aan de Dijkweg 45 in Naaldwijk De galerie is gratis te bezoeken op 14 en 15 december van 11.00-17.00 uur. Meer informatie vindt u op www.tess-keramiek.nl.

Praktische informatie

Woonkamergalerie Tess-keramiek
Dijkweg 45
2671GA Naaldwijk

Datum:
za 14 dec 2019 t/m zo 15 dec 2019

Tijd:
11:00 - 17:00 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Galerie en atelier Tess-keramiek

Meer informatie:
https://www.tess-keramiek.nl

Disciplines

Beeldend
Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.