Anders

Kunstenaars avond

Art: Piet Mondrian - Sun, Church in Zeeland, Zoutelande Church Facade, 1910 at Tate Modern Art Gallery London England

Het 3e thema van dit jaar over “Kleurrijk gebruik” organiseer ik dit keer bij beeldend kunstenaar in schilder- en textielkunst Olga van Dijke aan de Saffier 3 in ‘s-Gravenzande.
Wordt je blij van een bepaalde kleur maar realiseer je dat je deze kleur niet gebruikt in je werk? Of laat je je helemaal uit met je favoriete kleuren maar wil je toch eens een andere kleur gaan gebruiken? Wat voor gevoel roept kleur bij je op? Of helemaal niet? Misschien werk je helemaal niet met kleur maar zwart/wit. Vele opties zijn bespreekbaar over het kleurgebruik en hoe dit zich vertaald naar je dagelijks leven. Het is leuk om tijdens een groepsgesprek te praten over een thema en kijk wat je er zelf kan uithalen en toevoegen.

Het idee van ‘kunstenaars avond’ is ontstaan omdat ik het leuk vind om in ‘de buurt’ te praten over kunst met gelijkgestemden = mensen die zich op allerlei vlakken met beeldend werk bezighouden.
Lijkt jou dit ook leuk en wil je langskomen dan ben je van harte welkom op vrijdagavond de 13e december (meestal is deze avond de laatste vrijdagavond van een maand). Een tip is een als je voorbereidt bent; dit kan heel simpel zijn door afbeeldingen, citaten en aantekeningen mee te nemen. Geen pre. De gastvrouw zorgt voor koffie/thee en een plek en vindt het fijn als je een snack of drankje meeneemt voor de groep.

Thema: Kleurrijk gebruik: “Mijdt je kleur en/of een bepaalde kleur? Of juist niet? Gebruik je de kleur waar je blij van wordt? Realiseer je dat je deze kleur ook in je leven kan gebruiken?
Doel: inspiratie delen bij jou in de buurt
Gratis entree. Suggesties en/of op- en aanmerkingen voor aanvang kun je naar mij mailen. Lijkt jou dit ook leuk en wil je langskomen dan kun je je aanmelden. Aanmelden: info@monartiste.nl of via FB.
Locatie: Saffier 3 2691, TK 's-Gravenzande

Praktische informatie

Monartiste Praktijk voor creatief tekenen en schilderen
Naaldwijkseweg 101
2691 RD 's-Gravenzande

Datum:
vr 13 dec 2019

Tijd:
19:30 - 22:00 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Monartiste praktijk voor creatief tekenen en schilderen

Meer informatie:
info@monartiste.nl

Disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.