Concert

Kerstconcert H. Bartholomeus Poeldijk

Op zaterdag 14 december a.s. geeft de Westlandse Koorvereniging Musica haar jaarlijks Kerstconcert in de H. Bartholomeus Kerk in Poeldijk. WKV Musica is onlosmakelijk verbonden met Tom Parker en dus mogen liederen uit “The Young Messiah” en “The Commandments” niet ontbreken. Daarnaast komen heel wat Internationale Kerstliederen langs. Het wordt een “MUSICA(LE)” WERELDREIS!
Aan dit concert werken mee Anitra Jellema (Sopraan) en Remko Harms (Tenor). We verheugen ons weer op de komst van The Dutch pipes and drums, die samen met het koor wederom voor een apotheose zullen zorgen. Verder werken mee Arthur Postma (vleugel), Christan Grotenbreg (synthesizer/saxofoon), Aarnoud de Groen (orgel) Reinilde Buys (harp) en het jubilerende Blaaskwintet Hi-Five. Met dit concert stelt dirigent Gerard Brëas zijn koor WKV Musica weer voor een nieuwe uitdaging.

Het concert begint om 20:00 uur en de kerk gaat om 19:15 uur open. De kaarten kosten € 23,00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de leden van het koor, of via de website www.wkvmusica.nl, of telefonisch WKV Musica 06 45459023
In Poeldijk zijn ook op zaterdagavond parkeerzones van kracht. U kunt uw auto gratis parkeren op het ABC-Westland – ingang Nieuweweg, Poeldijk!! Daarvandaan is een gratis pendeldienst naar H. Bartholomeus Kerk. Deze brengt u na afloop van het concert weer terug naar uw auto.

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

H. Bartholomeus Kerk
Voorstraat 109
2685 EK Poeldijk

Datum:
za 14 dec 2019

Tijd:
20:00 - 22:00 uur

Prijs:
€ 23,00

Organisatie/organisator:
Westlandse Koorvereniging Musica

Meer informatie:
https://www.wkvmusica.nl/

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.