Expositie

Landelijk Atelierweekend

Dit weekend staat de deur open van Monartiste voor bezoekers die langs willen komen om te kijken en eventueel mee te doen met workshops. Mona is graag creatief bezig met tekenen en schilderen en meerdere vormen van kunst. Hierbij gebruikt ze diverse technieken en materiaal. Sinds een paar jaar geeft ze les aan volwassenen en kinderen. Afgestudeerd als coach in tekentaal en nog steeds studerend bij Vrije Academie 't Pad als holistisch kunstenaar geeft ze graag haar kennis door. Coco Benschop van Coco Vision, Unique Handmade Art. is een ambachtelijk kunstenares uit Hoek van Holland. Tijdens het atelierweekend zal ze haar ambachtelijk gemaakte sieraden, sculpturen en Gargoyles laten zien.

Er zijn collages te zien die ik gemaakt heb met gemengd techniek. De collages zijn opgebouwd uit vele lagen van afbeeldingen uit boeken en bestaan verder uit stempels, stickers, verf, gelmedium en vele andere materialen. Zo vorm ik een spontaan of een verzonnen afbeelding. Portretten is hierbij een van mijn favoriete onderwerp. Nieuw zijn ook de portretten gemengd techniek. Ik bied mijn werk te koop aan. Mijn atelier is gevestigd aan onze woning op de Naaldwijkseweg 101 te 's-Gravenzande.

Dit weekend is het ook mogelijk om een workshop te volgen:
zaterdag: de hele dag collage maken met of zonder thema. Eigen bijdrage.
zondag: de hele dag is het mogelijk om een intuïtief portret te schilderen. Eigen bijdrage.
Graag sta ik je dit weekend te woord over nieuwe teken- en schilderlessen het komende jaar en is het mogelijk onder het genot van een kopje thee of koffie een workshop te volgen.

Mona van Almenkerk ~ Collagetechniek * www.monartiste.nl & Coco Benschop ~ sieraden en sculpturen * www.coco-vision.nl. En voor meer informatie zie: www.landelijkatelierweekend.nl

Praktische informatie

Praktijk voor creatief tekenen en schilderen
Naaldwijkseweg 101
2691 RD 's-Gravenzande

Datum:
za 16 nov 2019 t/m zo 17 nov 2019

Tijd:
10:00 - 17:00 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Monartiste praktijk voor creatief tekenen en schilderen

Meer informatie:
info@monartiste.nl

Disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.