Voorstelling

Café van de Mooie Woorden 17e editie

De zeventiende editie van Café Mooie Woorden vindt plaats op 14 november 2019 op onze vertrouwde stek bij de 3 Winckels, Dijkweg 3 in Naaldwijk. We hebben voor deze avond geen specifiek thema en wij verwelkomen een Haagse delegatie met o.a. Patricia Jangbahadoor.

Patricia komt uit Den Haag, een gevoelsmens, een levensgenieter met passie voor de woordkunst. "Schrijven is een manier om mezelf te zijn en expressie en vorm te geven aan wat ik voel, denk en beleef. Mijn gedichten zijn heel erg persoonlijk maar ook toepasselijk voor anderen. Ik wil graag de liefde laten horen, voor jezelf, de ander en het goddelijke. En zo volg ik mijn spiritueel pad", vertelt Patricia over haar gedichten.
Als het goed is neemt Patricia waarschijnlijk ook nog een collega dichter mee uit Den Haag.

Verder kun je luisteren naar nieuw en oud werk van onze leden:
- Cees Hol
- Piet Janssen
- Jaap van Oostrum
- Giel van der Hoeven

In de tijd die resteert, is er een open podium waar iedereen aan mee mag doen. Heb je een gedicht, liedje of een stukje proza geschreven en wil je dit laten horen, meld je dan op de avond zelf even aan bij de presentator, Marjoke van Arnhem-van Baalen. De muzikale intermezzo's worden verzorgd door Marjolein Jua is docent Nederlands op het ROC Mondriaan te Den Haag. Ze heeft altijd een passie gehad voor taal. Marjolein studeerde Afrikanistiek aan de Universiteit Leiden, waar ze zich richtte op Islamitisch Recht, Islamologie en Arabisch. Uiteraard spreekt ze ook gewoon Nederlands, Engels, Frans, Duits...en Swahili.

Praktische informatie

De 3Winckels
Dijkweg 3
2671GA Naaldwijk

Datum:
do 14 nov 2019

Tijd:
20:00 - 23:00 uur

Prijs:
Gratis, maar er wordt met 'de pet' rondgegaan.

Organisatie/organisator:
Schrijvers tussen de kassen

Meer informatie:
http://www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl/geen-categorie/cafe-van-de-mooie-woorden-17e-editie/
secretariaat@schrijvers-tussen-de-kassen.nl

Disciplines

Literatuur & Filosofie
Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.