Concert

Kerstconcert in 't Woudt

Kerstconcert in de sfeervolle kerk van 't Woudt op vrijdag 13 december a.s. aanvang 20:00 uur door Anjo van Hemert alt, Hester Verhoeff viool en Albert Moerman orgel en kistorgel. Programma met werken van Bach, Telemann, Corelli, Cornelius, Reger en oud-Hollandse kerstliederen. Het concert wordt georganiseerd door Stichting Vrienden van de Woudtse kerk en Comité Concerten 't Woudt.

Anjo van Hemert is alt- mezzosopraan; zangeres en zangcoach. Zij studeert solozang sinds 1992, momenteel bij Rita Dams. Zij heeft een duo met pianist Ton van der Voort, en werkt regelmatig samen met andere instrumentalisten. Anjo’s repertoire omvat opera, oratoria, concertaria’s en liederen. Zij zingt eveneens in cantate-, kerk-, trouw- en rouwdiensten. Sinds 2017 is de muziekstudio en Zangschool in Gouda gevestigd. In deze prachtige ruimte geeft Anjo workshops, individuele zanglessen en ensemble lessen aan jong en oud. De Zangschool heeft ook in Pijnacker een leslocatie. Palmconcerten zijn huiskamerconcerten in de muziekstudio en vinden ongeveer vier keer per jaar plaats. Ook zingt Anjo voor de Stichting Diva Dichtbij. In een kleine groep in de huiskamer maakt Anjo contact met mensen die in hun eigen wereld verzonken zijn, zo ontstaan er prachtige momenten, de ene keer innig en klein; de andere keer uitbundig en feestelijk. www.anjovanhemert.nl

Hester Verhoeff begon op zevenjarige leeftijd met vioollessen bij Mea Fontijn. In 2018 heeft ze haar Bachelor viool Cum Laude behaald aan het conservatorium van Rotterdam. Ze heeft aan het conservatorium lessen gevolgd bij Andras Czifra, docent aan het conservatorium sinds 1982, waarna ze een jaar lessen heeft gevolgd bij Benzion Shamir. Momenteel studeert ze voor haar master aan het conservatorium van Utrecht bij Lis Perry. Naast haar opleiding geeft ze concerten met verschillende orkesten en geeft ze vioollessen op invalbasis. Sinds 2017 maakt ze deel uit van ensemble Krulmuziek, dat concerten verzorgt voor de allerjongste kinderen.

Albert Moerman studeerde aan het Rotterdams Conservatorium orgel en piano en behaalde er zijn ‘Einddiploma Solospel’. Hij volgde masterclasses bij o.a. Piet Kee en Luigi Fernando Tagliavini aan de Internationale Zomeracademie in Haarlem en bij Marie-Claire Alain aan het Centre Musical International Johann Sebastian Bach in Saint-Donat. Van 1980-1982 studeerde hij bij Marie-Claire Alain aan het Conservatoire National de Musique in Parijs. In 1979 was hij prijswinnaar van het Internationale Orgelconcours te Brugge. Hij was jarenlang hoofd van de afdeling muziek van De VAK, centrum voor de Kunsten in Delft. Hij is organist van de kerk in ’t Woudt. Albert Moerman zet zich ook in voor Jong Talent Concours Maassluis. Een klassieke muziekconcours voor jong muzikaal talent.

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

Kerk van 't Woudt
't Woudt 25
2636HD Schipluiden

Datum:
vr 13 dec 2019

Tijd:
20:00 - 21:30 uur

Prijs:
€ 17,50

Organisatie/organisator:
Comité Concerten 't Woudt

Meer informatie:
http://www.vriendenwoudtsekerk.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.