Expositie

Expositie SHY Rachel de Liefde en leerlingen

Van 12 oktober tot 10 november 2019 exposeert Rachel de Liefde in Kunsthuis18. De fotograaf uit Monster studeerde af aan de fotoacademie in Amsterdam. Haar werk bestaat voornamelijk uit autonome kunst en het geven van fotografielessen.

Toeschouwers en leerlingen prikkelt zij met thema’s als verlangen, passie, vergankelijkheid, maar ook levenskracht en de schoonheid van het alledaagse. Met poëtische en sensuele beelden brengt zij het volle leven in beeld, met vreugde, verdriet, kwetsbaarheid en liefde.
Ogenschijnlijk geeft het een kijkje in een andere wereld maar het is toch echt de onze. In de expositie Shy, presenteert zij nieuw werk uit haar project Muurbloemen. Verlegen en vol verborgen verlangens. Naast haar expositie biedt ze haar leerlingen de ruimte om hun werk te laten zien. Zij vindt het zo jammer dat zo veel mooie creaties die mensen maken maar op de computer blijven staan.

De opening vindt plaats op zaterdag 12 oktober om 15.00 uur. De toegang is gratis. Kunsthuis18 is elke zaterdag en zondag geopend van 13.30 tot 16.30 uur Deze expositie is mede mogelijk gemaakt door Greenport People Ruimte voor jong talent.

Praktische informatie

Kunsthuis18
Zuideinde 6
Naaldwijk

Datum:
za 12 okt 2019 t/m zo 10 nov 2019

Tijd:
15:00 - 16:30 uur

Prijs:
gratis

Organisatie/organisator:
Kunsthuis18

Meer informatie:
https://www.kunsthuis18.com

Disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.