Concert

Vinnie's Gittar Day

Vinnie's Gittar Day: Twee podia, veertig muzikanten, dertig songs

‘For The Love Of Music’ is het motto van Vinnie’s Gittar Day op vrijdagavond 14 juni in ’t Teejater in Naaldwijk. Op twee podia spelen studenten van Vinnie’s Gittar School hun favoriete nummers, ondersteund door de beste muzikanten uit het Westland en omstreken, bijvoorbeeld bandleden van Crawlin' Back, Steeler, Yada Yada en Alanis! Dit jaar ook met meester muzikanten Peter Habraken op klarinet en saxofoon en Michiel van Dijk op saxofoon. Het technische team zorgt voor de perfecte organisatie, licht en geluid.

Iedereen met hart voor muziek is welkom bij dit jaarlijkse, unieke gitaarfestival. Dit jaar staan onder andere nummers van Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, John Mayer, Guns 'n Roses, Stevie Ray Vaughan, Rachmaninoff, Stan Getz & Astrid Gilberto en eigen nummers op het programma. Je krijgt voor aanvang een warm muzikaal welkom door jazz ensemble “The Falling Leaves”. Kortom, soms met brullende gitaren, soms klein en kwetsbaar, maar altijd eerlijk en oprecht, zonder competitie, strijd of ego. Altijd for the love of music.

Zelf mee jammen?
Behalve genieten van de fantastische muziek bij Vinnies Gittar Day, kunnen ook bezoekers zelf losgaan tijdens de Super Blues Jamsessie, waaraan alle aanwezigen die een instrument spelen mee kunnen doen. Inmiddels legendarisch zijn de onverwachte, spontane optredens van oud-leerlingen en ervaren bezoekers. De combinatie van kwaliteit, spontaniteit en de unieke sfeer, waarin liefde voor muziek centraal staat, maakt Vinnie’s Gittar Day meer dan de moeite waard, ook voor muziekliefhebbers van buiten Westland!

Vinnie’s Gittar Day vindt plaats op vrjjdag 14 juni van 19.30 tot 0.30 uur in ’t Teejater, Havenstraat 43-45, 2671 GH Naaldwijk. Toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Een programmaboekje met achtergrondinformatie over de leerlingen en de gespeelde nummers ligt klaar bij de ingang. Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Vinnie's Gittar School.

Praktische informatie

Teejater
Havenstraat 43
2671 GH Naaldwijk

Datum:
vr 14 jun 2019

Tijd:
19:00 - 23:55 uur

Prijs:
gratis, vrijwillige bijdrage wordt verwacht

Organisatie/organisator:
Vinnies Gittar School

Meer informatie:
https://www.facebook.com/events/357498858215734/
info@vinniesgittarschool.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.