Workshop

Workshop 'Droomhuis gezocht' (kids)

Naar aanleiding van de tentoonstelling 'Buitenplaatsen in de Gouden Eeuw', waarbij de rijken van die tijd de prachtigste huizen lieten bouwen in het Westland, mag jij je eigen droomhuis ontwerpen.
Waar komt jouw huis te staan? Staat er een kas met exotische planten of heb je liever een zwembad op je landgoed? Een voetbalveld voor al je vrinden is ook wel cool. Droom nog maar even door...

Op zondag 27 oktober kun je aan de slag als een echte architect. Met professionele materialen en gereedschappen maak je een maquette van jouw droomhuis. Oja, een maquette is een 3D-model op schaal. Jouw droomhuis maar dan in het klein. Stel je eens voor, straks wil iemand jouw huis, maar dan in het groot?

De workshop start om 14.00 uur en duurt twee uur. De workshop is bedoeld voor kinderen van 8 - 12 jaar. Workshop-begeleider is Juliette van de Walle van Creatief Centrum 't Atelier in Naaldwijk. Dankzij financiële ondersteuning van de Regeling Kleine Culturele Initiatieven zijn de kosten voor deelname zeer beperkt: € 7,00. Dat is inclusief toegang tot het museum en een glaasje fris tussendoor. Er geldt een maximum van 12 deelnemers. Je dient je vooraf aan te melden via onderstaand formulier. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere kinderen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je aanmelding definitief.

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

Westlands Museum
Middel Broekweg 154
2675 KL Honselersdijk

Datum:
zo 27 okt 2019

Tijd:
14:00 - 16:00 uur

Prijs:
€ 7,00

Organisatie/organisator:
Westlands Museum

Meer informatie:

Disciplines

Beeldend
Erfgoed

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.