Rondleiding

Fietsexcursie Buitenplaatsen in Wateringen

Deze fietsexcursie wordt georganiseerd in het kader van de expositie 'Buitenplaatsen in de Gouden Eeuw' in het Westlands Museum. De excursie biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met de (voormalige) buitenplaatsen die in Wateringen en Kwintsheul stonden. Gids bij deze rondleiding is Chris Batist, voorzitter van de Historische Vereniging Wateringen-Kwintsheul. Hij neemt je mee terug in de tijd en vertelt bijzondere anekdotes over elk van de buitenplaatsen. De route gaat langs de buitenplaatsen Westerheul (verdwenen), Suydervelt en het Hof.

Er geldt een maximum van 20 deelnemers. De start is om 13.30 uur in het Westlands Museum en de excursie zal zo'n 2 uur in beslag nemen. De rit is ongeveer 3 km lang en eindigt bij Het Hof in Wateringen. Koffie met appelgebak zijn bij de prijs inbegrepen. Dankzij een bijdrage van de Regeling Kleine Culturele Initiatieven is de prijs bijzonder aantrekkelijk: € 7,50 p.p.

Aanmelding en betaling vooraf is benodigd. Dat kan via de website van het museum. Na versturing van je aanmelding (kan voor meerdere personen tegelijk), krijg je direct een verzoek tot betaling. Pas na betaling is je inschrijving definitief.

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

Westlands Museum (startpunt)
Middel Broekweg 154
2675 KL Honselersdijk

Datum:
za 25 mei 2019

Tijd:
13:30 - 15:30 uur

Prijs:
7,50

Organisatie/organisator:
Westlands Museum

Meer informatie:

Disciplines

Erfgoed

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.