Expositie

Monartiste: Landelijk atelierweekend

Monartiste Praktijk voor creatief tekenen en schilderen samen met Coco Vision, Unique Handmade Art
s Gravenzande

Collages gemengd techniek ~ tekeneningen en schilderwerk ~ workshop ~ verkoop lijsten ~ sieraden ~ sculpturen ~ garcoyles

Mona van Almenkerk ~ Collagetechniek * www.monartiste.nl en Coco Benschop ~ sieraden en sculpturen * www.coco-vision.nl

Meer info: https://landelijkatelierweekend.nl/ateliers/locatie/monartiste-praktijk-voor-creatief-tekenen-en-schilderen-s-gravenzande

In mijn atelier aan de Naaldwijkseweg 101 te s Gravenzande zal ik collages laten zien die ik gemaakt heb met gemengd techniek. Deze zijn opgebouwd uit vele lagen van afbeeldingen uit boeken, stempels, stickers, verf en vele andere materialen en vormen zo een spontaan of een door mij verzonnen afbeelding. Portretten is hierbij een van mijn favoriete onderwerp.

Graag sta ik je te woord over nieuwe teken- en schilderlessen en is het mogelijk onder het genot van een kopje thee of koffie een tekenworkshop te volgen. Mogelijk is er nog meer werk te zien en bied ik lijsten aan voor een leuk prijsje.

Ik ben graag creatief bezig met tekenen en schilderen en meerdere vormen van kunst. Hierbij gebruik ik diverse technieken en materiaal. Sinds een paar jaar geef ik les aan volwassenen en kinderen. Afgestudeerd als coach in tekentaal en nog steeds studerend als kunstzinnig hulpverlener geef ik graag mijn kennis door.

&

Ik ben Coco Benschop van Coco Vision, Unique Handmade Art. Ambachtelijk kunstenares uit Hoek van Holland. Tijdens het atelierweekend zal ik mijn ambachtelijk gemaakte sieraden, sculpturen en Gargoyles laten zien.

Voor een voorproefje kun je de beide websites bezoeken. Door deze combinatie van kunst kunnen wij een erg interessante collectie bieden die wij graag met je willen delen en het bezoeken zeker waard is. Kom dus gerust langs op het atelier Monartiste voor deze bijzondere werken.

Praktische informatie

Monartiste teken en schilderpraktijk
Naaldwijkseweg 101
2691 RD 's-Gravenzande

Datum:
za 22 jun 2019 t/m zo 23 jun 2019

Tijd:
10:00 - 17:00 uur

Organisatie/organisator:
Monartiste praktijk voor creatief tekenen en schilderen

Meer informatie:
https://landelijkatelierweekend.nl/ateliers/locatie/monartiste-praktijk-voor-creatief-tekenen-en-schilderen-s-gravenzande
info@monartiste.nl

Disciplines

Beeldend

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.