Voorstelling

Tjilp Festival voorstelling: Gonnie en Gijsje samen op stap (2+)

Dit is Gonnie. Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. Een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap. Ze gaan op ontdekkingstocht. Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug?

Gonnie en Gijsje samen op stap is gebaseerd op de prentenboeken van Olivier Dunrea. Met liedjes van Ageeth de Haan beleven Gonnie en Gijsje een muzikaal avontuur voor jong en oud. In hun ontdekkingstocht komen ze er al snel achter dat niets is wat het lijkt. Zo transformeert de wereld om hen heen in een muzikale speeltuin. Een speeltuin waar iedereen welkom is om mee te spelen en te zingen. Gonnie en Gijsje gaan samen op stap. Ga je mee?

Deze vrolijke voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Er is een voorstelling om 09:30 en om 11:00 uur. Wil je verzekerd zijn van een plek? Reserveer dan via info@koperenkees.nl

Praktische informatie

Theaterschool Koperen Kees
's-Gravenzandseweg 105a
2671JL Naaldwijk

Datum:
ma 29 apr 2019

Tijd:
09:30 uur

Prijs:
Kinderen: €2,00 Volwassenen: €4,00

Organisatie/organisator:
Theaterschool Koperen Kees

Meer informatie:
http://www.koperenkees.nl/tjilp-festival-2019/

Disciplines

Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.