Anders

Café Mooie Woorden 13de editie 'Melancholie'

De dertiende editie van Café Mooie Woorden vindt plaats op donderdag 15 November 2018 op onze vertrouwde stek bij de 3 Winckels, Dijkweg 3 in Naaldwijk.

Het thema voor deze avond is "Melancholie" en ook voor deze editie zijn best wel trots dat we dit keer een Haarlemse delegatie schrijvers als gasten mogen verwelkomen.

De Haarlemse Dichtlijn komt naar Naaldwijk. Geen kring of vereniging, maar een netwerk aan dichters die in Haarlem een podium en publiek krijgen als ze hun taalspel met anderen willen delen. Jaarlijks is er een festival, maandelijks een open podium en regelmatig dragen ze bij aan activiteiten die anderen organiseren en waarbij poëzie goed past.

Haarlemse dichters die acte de presence geven zijn: Marten Janse, Peer van den Hoven en Anneruth Wibaut.

Wat de muzikale omlijsting betreft gaan we dit keer op de Blues tour :-) met het duo Wooden Paul met Aad de Vetten en Ap Heus.

Westlandse schrijvers en dichters die deelnemen, zijn Gé Ansems, Cees Hol en Giel van der Hoeven.

Het derde deel van de avond ( ± 30 minuten) bestaat uit een open podium waar iedereen aan mee mag doen. Heb je een gedicht, liedje of een stukje proza geschreven en wil je dit laten horen, meld je dan op de avond zelf even aan bij de presentator.

De presentatie is in handen van niemand minder dan Aart van den Berg

Wees welkom om te genieten van de optredens van de schrijvers en muzikanten. De avond wordt onderbroken door twee pauzes, waarin je een drankje kunt drinken en onze boekentafel kunt bekijken. De aanwezige schrijvers en dichters signeren hun werk graag!

De toegang is zoals altijd gratis! Kom vooral niet alleen, maar neem een vriend of vriendin mee en we garanderen dat jullie een geweldige avond hebben vol mooie woorden.


Wij ontmoeten je graag op 15 November

Praktische informatie

De 3 Winckels
Dijkweg 3
2671GA Naaldwijk

Datum:
do 15 nov 2018

Tijd:
20:00 - 22:30 uur

Prijs:
Gratis

Organisatie/organisator:
Schrijvers tussen de kassen

Meer informatie:
http://www.schrijvers-tussen-de-kassen.nl/evenementen/cafe-mooie-woorden-13de-editie/

Disciplines

Literatuur & Filosofie
Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.