Anders

Fietstocht 'Westlands Roem in wit en blauw'

NAZOMER FIETSTOCHT; WESTLANDS ROEM IN WIT EN BLAUW.
Op donderdag 13, vrijdag 14 en zaterdag 15 september organiseren Marja Grootenboer van het Natuur Atelier en Alice Daalhof volgens inmiddels goede traditie weer een leuke fietstocht. U kunt dit keer dus zelfs uit drie data kiezen om deze nazomer fietstocht te fietsen.
En wat is mooier om in deze tijd van het jaar als thema de Westlandse druif te kiezen. Westlands Roem zoals de druif uit deze omgeving ook wel genoemd wordt is nu vol en rijp, heerlijk van smaak en de oogst is in volle gang.
Op de afwisselende route fietst u langs diverse overgebleven druivenmuren, tuinderslaantjes en vaarten. Bovendien is er volop gelegenheid om op diverse authentieke plekjes te proeven, te ervaren, te genieten en zo meer over de deze ‘superfood’ van de streek te weten te komen. Zo leidt de route oa langs Druivenkwekerij ‘Nieuw Tuinzight’, via Historische Druivenkwekerij ‘Sonnehoeck’ naar het Themapark ‘de Westlandse Druif’, en wanneer u de 25 km route fietst langs het Westlands Museum
De start is bij ‘de Pluktuin’ aan Kleine Achterweg 28 in Naaldwijk waar u de route in ontvangst neemt. U kunt kiezen voor een route van 25km of 40 km. Starten kan tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Voor u op de fiets stapt, begint u deze dag natuurlijk met een kopje koffie/ thee of limonade met wat lekkers erbij. Bij Nieuw Tuinzicht krijgt u een heerlijke verrassing mee en bij de andere adressen kunt op eigen gelegenheid iets lekkers bestellen.
De kosten van dit rondje ‘Westlands Roem in wit en blauw’ zijn: €7,50
Vooraf opgeven is mogelijk (maar niet verplicht) via info@natuuratelierwestland.nl, ovv naam, telefoonnummer en emailadres. Voor meer informatie www.natuuratelierwestland.nl 06 42 321 321 of op facebook “Fietstochten Westland”.

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

de Pluktuin
Kleine Achterweg 28
2671 LT Naaldwijk

Datum:
do 13 sep 2018 t/m za 15 sep 2018

Tijd:
10:00 - 17:30 uur

Prijs:
7.50

Organisatie/organisator:
Het Natuuratelier

Meer informatie:
https://natuuratelierwestland.nl/activiteiten-2018
info@natuuratelierwestland.nl

Disciplines

Erfgoed

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.