Concert

Benefietconcert voor St. Droom Je Thuis

Benefietconcert voor het Droom Je Thuis Huis
Op maandag 8 oktober geeft de Westlandse Koorvereniging Musica onder leiding van Gerard Breas een benefietconcert in de Kerk “De Hoeksteen” te Monster t.b.v. de bouw van het Droom Je Thuis Huis.
Stichting Droom Je Thuis stelt zich ten doel jongvolwassenen met een meervoudige beperking een veilige omgeving te bieden, waar warmte, gezelligheid en geborgenheid wordt ervaren. Een huis midden in het Westland, zodat deze jongeren deel uitmaken van de samenleving. Wonen in een kleinschalige woonvorm biedt de mogelijkheid om privacy, zelfstandigheid en keuzevrijheid gestalte te geven. Dit wil de Stichting realiseren door 24-uurs zorg te laten verlenen in een nagebootste gezinssituatie met een toegewijd team.
In Naaldwijk heeft de Stichting een geschikte locatie gevonden en is momenteel in gesprek met de gemeente Westland over realisatie van het bouwplan. De gemeente staat zeer positief tegenover dit initiatief.
Met dit Benefietconcert wil WKV Musica geld inzamelen om hun Droom waar te kunnen maken.
Aan dit concert werken de volgende artiesten geheel belangeloos mee: Pianovirtuoos Jan Vayne, Operazanger Marco Bakker, organist Aarnoud de Groen, Arthur Postma op synthesizer en het Blaaskwintet Hi-Five.
Het concert, maandag 8 oktober, aanvang om 20:00 uur, adres Burg. Kampschoërstraat 25 in Monster. Er zijn 500 plaatsen beschikbaar.
Toegangsprijs € 25,00 per stuk. Kaarten kunt u bestellen via www.wkvmusica.nl

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

PKN Kerk -De Hoeksteen
Burg. Kampschoërstraat 25
Monster

Datum:
ma 8 okt 2018

Tijd:
20:00 uur

Prijs:
€ 25,00 pp

Organisatie/organisator:
Westlandse Koorvereniging Musica

Meer informatie:
https://www.wkvmusica.nl
wkvmusica@kabelfoon.net

Disciplines

Muziek
Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.