Concert

Flight to the Rolling Stones in de KloosterKelder

“Sympathy for the Devil” in het Klooster

Flight to Monster met the Rolling Stones

Vijf muzikanten in hart en nieren gaan je actief plezieren met hun versie van het beste van de Rolling Stones. Stilzitten of niet meezingen is een lastige opgave als deze band speelt. Ooit zijn de Stones begonnen als blues coverband en hebben zo de interesse voor deze muziek verspreid door Europa. En zelfs zo ook weer terug gebracht naar the “States”. De mannen van “Flight” hebben dezelfde sound en het repertoire is enorm, alles is heel herkenbaar. Herken je de muziek uit je jeugd? Dan is het niet een deur die open staat maar de emoties van herkenning die je kippenvel bezorgen. Van ‘Carol’ tot ‘Sympathy for the devil’, van ‘Paint it black’ en 'Ruby Tuesday' tot ‘Miss you’ , alles met dezelfde liefde gebracht.

Line up:
Zanger Peter Vermeij werd bekend met zijn Mick Jagger vertolking bij Stars on 45. Hij heeft tientallen commercials voorzien van zijn Jagger sound.

Gitarist Hans Hollestelle is één van de eerste en beste sessiemuzikanten van Nederland en daarnaast een veelgevraagd arrangeur en producer. Hij speelde in Sandy Coast en Rainbow Train en stond met zijn band Torero’s in het voorprogramma van de Beatles in Blokker.

Drummer Eric Pronk is onder andere bekend van Livin’ Blues, Billy the Kid en Anouk.

Bassist Willem Augustijn heeft bij Big John Russel en Anouk gespeeld.

Gitarist Marcel van Rheeden maakt de band compleet. Hij is bekend om zijn bijdrage aan verschillende tribute projecten, the Scarlets en Inside.

Zaterdag 9 maart de band Flight To The Rolling Stones in de KloosterKelder van de Noviteit Kloosterlaan 33 in Monster!

Praktische informatie

De Noviteit KloosterKelder
Kloosterlaan 33
2681LD Monster

Datum:
za 9 mrt 2019 t/m zo 10 mrt 2019

Tijd:
21:30 - 00:30 uur

Prijs:
7,50

Organisatie/organisator:
Stichting Blues aan Zee

Meer informatie:
https://www.bluesaanzee.nl/
bluesaanzee@caiway.net

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.