Concert

Muziek op het plein!

Muziek op het plein
Een muzikale presentatie van muziekvereniging St. Gregorius uit Kwintsheul (én Hertme, Twente).

Op 30 juni a.s. zullen de muziekafdelingen van muziekvereniging St. Gregorius van zich laten horen op het Kwintrum in Kwintsheul. Vanaf 13.40 uur start het bijna 3 uur durende concert in de buitenlucht met als thema ‘Muziek op het plein’. De muziekafdelingen wisselen elkaar continu af én er zal een gastorkest aanwezig zijn.

Vorig jaar is een grote groep muzikanten uit Kwintsheul naar Hertme (Twente) geweest om samen met de plaatselijke muziekvereniging, die eveneens de naam St. Gregorius draagt, een fantastische muzikale tijd te beleven. Dit jaar heeft de malletband enthousiast gereageerd op de uitnodiging om naar Kwintsheul te komen. Ook zij zullen optreden tijdens ‘Muziek op het plein’.

De middag leent zich ook om meer te weten te komen over het spelen van een instrument. Hoe begin je met muziek maken? Is het leeftijdsgebonden? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe is het om met elkaar muziek te maken? Bij de informatiestand van St. Gregorius kunt u alle vragen stellen of zelfs gelijk inschrijven voor (proef)lessen.

Toegang is gratis. Voor een hapje en drankje kunt u terecht bij de aanwezige lokale ondernemers.

Het zal een groot feest gaan worden, waar we u ook bij hopen te zien. Een feestje bouw je immers het beste met elkaar!

Praktische informatie

Dorpsplein
Kwintrum
Kwintsheul

Datum:
za 30 jun 2018

Tijd:
13:40 - 16:30 uur

Organisatie/organisator:
Muziekvereniging St. Gregorius

Meer informatie:
http://www.st-gregorius.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.