Expositie

Expositie Els Hoonhout bij Woonkamergalerie Tess-keramiek

Zaterdag 26 mei t/m vrijdag 6 juli exposeert Els Hoonhout haar werk in Woonkamergalerie Tess-keramiek in Naaldwijk.

Els probeert in haar werk het alledaagse, de mens met al zijn gedoe, te vangen in een moment. Daarbij maakt ze bewust gebruik van de ondergrond waarop ze schildert en is ze op zoek naar de dialoog tussen waar het over gaat en waar het op geschilderd is. Hiervoor gebruikt ze kleur, compositie en experimenteert ze met het materiaal van de ondergrond.
Ze is op zoek naar manieren om anderen te prikkelen en te verwonderen. Verwondering doet je even stil staan en laat je kijken met je hart.
Bent u nieuwsgierig geworden naar het werk van Els Hoonhout? De Woonkamergalerie is open op donderdag en vrijdag en het laatste weekend van de maand van 12.30-17.00 uur.

Woonkamergalerie Tess-keramiek is de galerie van keramiste Tessa Droog. Zij toont hier haar veelzijdige werk van keramiek: kunstobjecten, gebruiksgoed, woonaccessoires, en bijzondere herinneringsmonumenten. In de galerie vindt u een vaste collectie met klein werk van andere kunstenaars en ontwerpers en er worden 6-wekelijkse exposities georganiseerd met groter werk zoals schilderijen, foto’s en collages.

Praktische informatie

Woonkamergalerie Tess-keramiek
Dijkweg 45
2671 GA Naaldwijk

Datum:
za 26 mei 2018 t/m vr 6 jul 2018

Tijd:
12:30 - 17:00 uur

Organisatie/organisator:
Galerie en atelier Tess-keramiek

Meer informatie:
https://www.tess-keramiek.nl

Disciplines

Beeldende kunst

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor je eigen educatieoverzicht of meld je aan.