Voorstelling

Trivelino speelt Orph(eus) en Eury(dice)

TRIVELINO speelt Orph(eus) en Eury(dice) in WestlandTheater De Naald, Stokdijkkade 3 2671 GW Naaldwijk op dinsdag 24 april aanvang 20.15 uur.

De groep
Trivelino is opgericht in 1986. De doelstelling is om mensen met een verstandelijke beperking de gelegenheid te geven aan een breed publiek te laten zien dat zij in staat zijn, op hun eigen specifieke wijze, een mooie voorstelling neer te zetten. Trivelino is uitgegroeid tot een bijzondere theatergroep waarin mensen met een beperking, samen met vrijwilligers zonder beperking werken aan een volwaardige theatervoorstelling met zang en dans. Wat alle 20 spelers gemeen hebben is hun ongelofelijke enthousiasme.

Het stuk
Na bijna 2 jaar intensief, maar met plezier, repeteren, zijn we begonnen aan een nieuwe voorstellingenreeks. Deze keer is gekozen voor de tragedie Orph(eus) en Eury(dice), een persiflage op het beroemde verhaal van Orpheus die naar koning Hades reist om zijn geliefde, Eurydice terug te halen, nadat zij door een betovering in de onderwereld is beland. Leeft u mee met de avonturen van Orpheus in de onderwereld, en zie hoe ware liefde alles overwint.

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

westlandtheater de Naald
Stokdijkkade 3
2671 GW Naaldwijk

Datum:
di 24 apr 2018

Tijd:
20:15 - 22:15 uur

Prijs:
€12,50

Organisatie/organisator:
Trivelino

Meer informatie:
https://www.stichtingvtv.nl/trivelino

Disciplines

Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.