Concert

Optreden Project Orkest Everlasting Last

Het gaat gebeuren. Laat u eens verwennen met de mooie sound van James Last verwerkt in hedendaagse swingende arrangementen speciaal voor dit project orkest gecomponeerd door Dennis te Woerd.

Wie was James Last ook alweer? James Last stond bekend als arrangeur/componist voor grote orkesten, instrumentalisten en zangsterren. Vanaf 1969 ging het James Last-orkest op stap, met wereldtournees en kleinere Europese rondreizen, maar telkens met uitverkochte zalen. De show groeide door de jaren uit tot een grootschalig spektakel. Last heeft meer dan 200 gouden en 17 platina platen in ontvangst kunnen nemen voor een verkoop van 80 miljoen albums in 150 landen. In Nederland was zijn eerste televisieoptreden tijdens het Grand Gala du Disque in 1969 en zijn eerste live touroptreden in Stein op 22 januari 1971.

Dit initiatief wordt ondersteund door Westland Cultuurweb en facilitair door muziekvereniging Fusica. De doelgroep zijn de bewoners van woonzorglocaties en zijn van harte uitgenodigd om het concert bij te wonen.

Graag willen wij u verzoeken om (als mogelijk uiterlijk vrijdag 13 april) toegangskaarten te reserveren via Cees van Veldhoven: info@ceescoachingconsultancy.nl, en hierbij aan te geven met hoeveel bewoners/begeleiders u aanwezig wilt zijn. Dit concert is gratis toegankelijk. Reserveren is noodzakelijk in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan ook even contact op met Cees van Veldhoven.

Praktische informatie

Gebouw - De Nieuwe Harmonie
Havenstraat 32
2671 GJ Naaldwijk

Datum:
zo 22 apr 2018

Tijd:
15:00 - 16:00 uur

Organisatie/organisator:
Muziekvereniging Fusica

Meer informatie:
https://www.facebook.com/events/623441241321307/

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.