Voorstelling

Kinder Muziek Theater

Altijd al meer willen weten over verschillende dieren uit het dierenrijk? Vijf biologen komen zondag 18 maart naar de Vang in Wateringen om te vertellen over de verschillende dieren die te vinden zijn in de wilde natuur. Maar deze biologen komen niet alleen. Verhaal en muziek komen deze middag bij elkaar. Muziekvereniging de Phoenix speelt muziek die het verhaal van de biologen nog meer tot leven brengt.

Samen nemen ze je mee op pad door het dierenrijk. Vissen, slangen, apen, panters en beren. Allemaal komen ze voorbij in deze te gekke voorstelling. Neem je verrekijker en notitieboekje maar mee want die zul je nodig hebben.

De Phoenix en Musical Express, 3 orkesten en 5 acteurs, slaan zondag 18 maart de handen in één en geven 2 voorstellingen in de vorm van een muzikale biologieles. Met tekst en regie zijn in handen van niemand minder dan Mauricio de Kok en het orkest staat onder leiding van dirigent Hans Tobel.

De voorstellingen worden gespeeld om 13.00 en 15.30 in de Vang in Wateringen. Kaarten zijn te verkrijgen via kindertheater@phoenixwateringen.nl

Praktische informatie

De Vang
Lange Spruit 86
2291 LC Wateringen

Datum:
zo 18 mrt 2018

Tijd:
13:00 - 16:30 uur

Organisatie/organisator:
De Phoenix

Meer informatie:
http://www.phoenixwateringen.nl
bestuur@phoenixwateringen.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.