Concert

Westlandse Korenhappening

Westlandse Korenhappening: negen koren in concert!

Zaterdag 17 maart a.s. organiseert de Westlandse Korenfederatie voor de vierde keer de 'Westlandse Korenhappening'. Op dit jaarlijks terugkerende evenement komt een groot aantal Westlandse koren samen om elkaar en het publiek te laten genieten van de charme van de koorzang.
Negen verschillende koren met een zeer afwisselend repertoire nemen deel aan deze editie van de Korenhappening. Voor de pauze laten achtereenvolgens de gezamenlijke RK parochiekoren, Kunst voor het Volk, FOcalicious en het Oratoriumkoor de Lier zich van hun beste kant horen.
Na de pauze kunt u genieten van twee mannenkoren, EMM uit 's-Gravenzande en 'Zang Veredelt' uit Wateringen, die ook gezamenlijk een lied brengen. Hun optredens worden gevolgd door het Westlands Dameskoor en Memento. Ten slotte laat Smartlappenkoor de Westlanders iedereen meedeinen en meezingen met hun zang. Onder leiding van Sebastiaan Philippa sluiten we af met een gezamenlijk lied.

Tijdens twee pauzes is er ruimte voor ontmoeting, terugkijken op de optredens en vooruitblikken naar de komende concerten en andere plannen van de koren.
Vanaf 12.30 uur is iedereen welkom in de Ontmoetingskerk aan de Anjerlaan in Naaldwijk. De toegang is gratis.

Het eerste optreden zal rond 13.00 uur beginnen. Ter afsluiting zingen we rond 16.30 uur met alle aanwezigen het afsluitende lied. Daarna is er uiteraard gelegenheid om gezellig na te praten.

Praktische informatie

Ontmoetingskerk
Anjerlaan 47
2671 KH Naaldwijk

Datum:
za 17 mrt 2018

Tijd:
13:00 - 16:30 uur

Organisatie/organisator:
Westlandse Korenfederatie

Meer informatie:
https://www.westlandsekorenfederatie.nl
secretaris@westlandsekorenfederatie.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.