Anders

Paas/voorjaarsdemonstratie

Op 28 februari 2018 organiseert Groei & Bloei Westland een Paasdemonstratie. Ron van Holsteijn van Flowers by Ron zal de invulling van deze avond voor zijn rekening nemen.

In tegenstelling tot voorgaande demonstraties zullen in het vervolg niet drie, maar alle gemaakte stukken worden verloot. De lootjes kunt u bij de ingang van de zaal kopen.

Ron van Holsteijn heeft zijn eigen bloemenwinkel in Tuincentrum De Carlton. Het is een Shop in Shop. De ruimte voor zijn winkel, huurt hij van het tuincentrum. De laatste jaren is het bedrijf van Ron zich steeds meer gaan specialiseren in rouwwerk. Gedreven door zijn passie voor het rouwwerk wil hij het mooist mogelijke resultaat voor de klant bereiken.

Naast het rouwwerk verzorgt 'Flowers by Ron' ook trouwwerk, abonnementen en boeketten voor bedrijven en particulieren. Ook organiseren ze workshops in het bedrijf en/of in combinatie met het Green café De Carlton. De workshops zijn meestal een combinatie van het maken van een bloemstukje en het hierna genieten van een High Tea.

Flowers By Ron kun je ook volgen via facebook https://www.facebook.com/flowersbyron/

Praktische informatie

Ontmoetingskerk
Anjerlaan 47
2671 KH Naaldwijk

Datum:
wo 28 feb 2018

Tijd:
20:00 uur

Organisatie/organisator:
Groei & Bloei Westland

Meer informatie:
https://westland.groei.nl

Disciplines

Multidisciplinair

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.