Concert

TOP in Vuur en Vlam

Misschien weet u het nog, de brand 5 jaar geleden in onze repetitielocatie De Vang. Iets wat je als vereniging nooit wil mee maken gebeurde ons in de nacht van zaterdag op zondag 23 december 2012.

Vuurwerk was de oorzaak en de schade aanzienlijk. Gelukkig hebben we in Wateringen, maar ook in de rest van het Westland, vrijwillige brandweermannen en vrouwen die deze nacht ons muziekarchief en instrumenten wisten te redden.

Na de brand volgden maanden van schoonmaken en het verhuizen naar 4 verschillende locaties voor onze lessen en repetities. Maar ook was daar de vlam waar de mythologische vogel de Phoenix om bekend staat.

In het jaar 2013 vierde de vereniging zijn 90 jarig bestaan en werden er plannen gemaakt om de vlam van de vereniging verder aan te wakkeren. In dit jubileumjaar werd TOP geboren, het Tussen Orkest van de Phoenix, waarin gevorderde leerlingen zich verder ontwikkelen. Zij zijn in de afgelopen jaren samen gegroeid tot een enthousiast harmonieorkest met uitstekende muzikanten.

TOP zal 18 februari 2018 de helden van de brandweer bedanken met een concert in de brandweerkazerne van Wateringen. Een bijzonder concert op een bijzondere locatie.

Praktische informatie

Brandweerkazerne
Dorpskade 34
2291 HR Wateringen

Datum:
zo 18 feb 2018

Tijd:
15:00 - 16:30 uur

Organisatie/organisator:
Muziekvereniging De Phoenix

Meer informatie:
http://phoenixwateringen.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.