Expositie

Kunst en ambacht winterfair 2017

Kunst en ambacht winterfair 2017

Wilt u eens wat anders dan de drukke en grootschalige Kerstmarkten vol met dezelfde artikelen? Wilt u in een winterse sfeer genieten van kunst en design? Zoekt u een uniek, handgemaakt cadeau gemaakt door ontwerpers met kleine ateliers? Kom dan eens kijken bij woonkamergalerie Tess-keramiek en geniet van wat wij te bieden hebben!

Op 16 en 17 december organiseert woonkamergalerie Tess-keramiek voor de 5e keer een kunst en ambacht winterfair. Dit weekend laten acht exposanten hun werk zien in de sfeervol versierde galerie, tuin en kas aan de Dijkweg 45 in Naaldwijk.
Onder het genot van een hapje, een drankje en live-muziek kunt u genieten van kunst en bijzondere handgemaakte producten van kunstenaars en ontwerpers met kleine ateliers uit het Westland en daarbuiten. U vindt er o.a. keramiek, draadwerk, schilderijen, tassen, sieraden, buitenkunst, weefwerk, glaskunst, houten objecten, woonaccessoires en serviesgoed.
Bijzondere aandacht is er dit jaar voor het ontmoetingscentrum van Pieter van Foreest waar mensen met dementie liefdevol worden opgevangen. Zij verkopen hun zelfgemaakte producten van o.a hout en papier. Ook wordt de opbrengst van verkochte warme dranken en taartjes geschonken aan dit doel.

Meer informatie over de deelnemers vindt u op www.tess-keramiek.nl

Praktische informatie

Woonkamergalerie en atelier Tess-keramiek
Dijkweg 45
2671 GA Naaldwijk

Datum:
za 16 dec 2017 t/m zo 17 dec 2017

Tijd:
11:00 - 17:00 uur

Organisatie/organisator:
Galerie en atelier Tess-keramiek

Meer informatie:
https://www.tess-keramiek.nl
tess-keramiek@hotmail.com

Disciplines

Beeldende kunst

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.