Expositie

Expositie Paul Kerrebijn en Antoinette van Beurden

De Wateringse schilder Paul Kerrebijn exposeert samen met keramiste Antoinette van Beurden uit den Hoorn gedurende de maand november in de Hofboerderij.
Uit zijn uitgebreide oeuvre laat hij deze keer graag portretten, Westlandse dorpsgezichten en abstract werk zien. Soms schildert hij ongevraagd voor de lol een portret van een willekeurige Westlander. Het zou dus zomaar kunnen dat je er bij hangt! Wekelijks zijn er nieuwe werken te bewonderen. Ook dit keer sluit het keramisch werk van Antoinette van Beurden naadloos aan bij het werk van Paul Kerrebijn: zowel de portretten , het abstracte werk als het Westland heeft zij verbeeld in klei. De puntige overspanningen van de glazen kassen spelen een rol in de abstracte weergeving.

Elk van de vier expositieweekenden zijn er extra activiteiten, zoals muziek, lezingen en verhalen. Er wordt geschilderd en geboetseerd. Kinderen die hun viool of blokfluit willen laten horen zijn van harte welkom, ze krijgen altijd een mooie prijs.
Nu en dan wordt er een gesigneerde reproductie verloot en maakt o.a. fotograaf Rachel de Liefde een gratis portretfoto van wie dat leuk vindt. De brandweer van Wateringen komt met mooie verhalen en brandweer-reproducties voor de liefhebber.

De opening van de expositie op zaterdag 4 november wordt muzikaal opgeluisterd door Marc Dieben op keyboard en de piano.
Het laatste weekend speelt op zaterdag 25 november Koos Vellekoop met zijn band ‘Het Dok’.

De expositie is in november elke zaterdag- en zondagmiddag gratis te bezoeken van 13.30 tot 16.30 in de Hofboerderij, Hoflaan 1 te Wateringen.

Voor elke bezoeker staat er koffie of thee klaar met een koekje in de vorm van de Wateringse molen, voor deze gelegenheid speciaal gebakken door Arjan Roodenrijs!

Praktische informatie

Hofboerderij
Hoflaan 1
2291 CP Wateringen

Datum:
za 4 nov 2017 t/m zo 26 nov 2017

Tijd:
13:30 - 16:30 uur

Organisatie/organisator:
Stichting Culturele Raad Wateringen

Meer informatie:
http://www.crwateringen.nl/
info@crwateringen.nl

Disciplines

Beeldende kunst
Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.