Concert

Names & Numbers

Names & Numbers

Theaterkoor 40forever presenteert 25 en 26 mei 2018 de nieuwe theaterproductie: 'Names & Numbers'. Zoals gebruikelijk gaat het koor op zoek naar de zin en onzin van ons bestaan. En in die zoektocht komen we de meest bijzondere en spraakmakende figuren tegen. Het lijkt soms of de afstand tussen mensen steeds groter wordt. In plaats van een naam word je een nummer en het lijkt of je ook steeds meer als een “geval” wordt behandeld. Maar geven we elkaar wel een eerlijke kans? We hebben vaak snel een oordeel over iemand klaar, terwijl we de persoon nog niet eens kennen. Denken in hokjes en stereotypen, daar doen we allemaal (soms gretig) aan mee.
Maar iedereen is een unieke persoonlijkheid. Op zoek naar onze eigen identiteit vergeten we wel eens dat die voor een belangrijk deel is verbonden met de identiteit van anderen. Veel vragen, types en situaties komen voorbij in allerlei miniatuurtjes. Zou er ook een antwoord zijn? Een show vol verrassende en boeiende momenten.
Zoals gewoonlijk wordt de totale productie door de leden van 40forever vorm gegeven. Van muzikale arrangementen en regie tot decor, kleding, licht en geluid. Een avond van gegarandeerd genieten en ontspannen. En wie weet zijn we aan het einde van de show weer een beetje meer onszelf, maar daarvoor bestaat geen garantie.

Direct tickets kopen of reserveren
Praktische informatie

WestlandTheater De Naald
Stokdijkkade 3
2671 GW Naaldwijk

Datum:
vr 25 mei 2018 t/m za 26 mei 2018

Tijd:
20:15 - 22:15 uur

Prijs:
€15,00

Organisatie/organisator:
Theaterkoor 40Forever

Meer informatie:
http://www.40forever.nl

Disciplines

Muziek
Theater

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.