Concert

Concert 'Westland in liedjes'

Westland in liedjes

Hoe mooi is Westland? Wat karakteriseert onze streek? Waar kan je een Westlandse man aan herkennen? Wat is de toekomst van Westland? Maghen Hilgersum zingt over het Westland. Over de Westlandse kust, over krenten, over bijnamen, over taal, familieverbanden, maar ook over liefde, dementie en kindermishandeling. Het is een zeer gevarieerd liedjesprogramma waarin plaats is voor humor en voor nadenken.

Voor het eerst heeft Maghen een programma samengesteld met eigen, origineel, repertoire. Aart van den Berg heeft de liedteksten voor zijn rekening genomen. Alle composities zijn van eigen bodem. Gedichten over het Westland hebben ook een plaats gekregen in het programma.
Beide Westlanders werken al jaren samen in het kader van de Dodenherdenking op 4 mei. Liedjes uit deze voorstellingen zullen ook de revue passeren.
Maghen wordt begeleid door Sebastiaan Philippa, pianist en dirigent van een aantal Westlandse koren. Het Historisch Archief Westland heeft voor beelden gezorgd ter ondersteuning van de liedjes en teksten.
Kortom, een Westlandse avond die u niet mag missen.

Westland in liedjes is een productie van Theater in Feite. Op 15 en 16 september vinden de eerste twee Westlandse avonden plaats in Fata Morgana te Monster, Choorstraat 99 te Monster. Kaartjes: Nico Meijer, 06-30125205

Praktische informatie

Fata Morgana
Choorstraat 99
Monster

Datum:
za 16 sep 2017

Tijd:
20:00 - 23:00 uur

Prijs:
€15.00

Organisatie/organisator:
Theater in Feite

Meer informatie:
aart@theaterinfeite.nl

Disciplines

Muziek

Mijn Cultuurweb

Log hier in voor uw eigen educatieoverzicht of meld u aan.

Meld je aan voor:

CultuurCourant
Nieuwsbrief
Man Vrouw

Doelgroep

Docent / leerkracht
Kunst & cultuurliefhebber
Overige

 

Culturele organisatie
Gemeente / overheid